ShoutMix chat widget

Tuesday, April 12, 2011

Perkahwinan Diraja.. Bestnya!!!


Aku cemburulah Kate oi!


Perkahwinan Diraja? Wah… Sangat best! Ada x sapa-sapa raja ke putera kat sini nak kahwin ngn saya? Gagagaggaa… Bila kahwin dengan Putera ke Raja ke, lepas tu dapat pangkat baru. Boleh jadi permaisuri.. Best best!!!


Tengok.. Kan cantik tu

Tapi, perasan x kalo yang kahwin dengan raja ke putera ke, mestila yang cantik cun melecun! Sampai mata xpuas tengok. Kenapa raja dan putera xnak ke orang biasa macam saya ni? Alaaaa..

Ni la timbulnya perasaan kan best kalo cun jelita macam Puteri Diana ke, xpun macam Kate Middleton pun ok dah. Sampai semua rakyat jelata dan bukan rakyatnya pun tertunggu-tunggu. Ingat lagi cerita ma mengenai 8 Ogos 1981, masa tu ma nak tengok siaran Puteri Diana kahwin dengan Putera Charles tapi xleh sebab kena beranakkan kak long. Hehehehe!!!

Untung jadi cantik. Sebab, cuba tengok blogger yang cun-cun, mesti followernya ramai, komen pun ramai, pastu dia cerita biasa-biasa pun ada orang suka. Pelik! Xpun tengok toke kedai yang cun. Mesti laku sangat barang yang dia jual. Rezeki sungguh!!


Xdapat raja ke putera pun xpa, asal ada $$$$$$$$$

Dan walaupun lelaki tu langsung xhensem, tapi poket atau pangkatnya handsome, memang boleh sangat nak dapatkan perempuan cantik. Perempuan cantik maintenance tinggi kot?

Sempena 29 April 2011 ni perkahwinan Putera William, kita imbas kembali kebestannya mendiang mama dia kahwin dlu. Dengar orang sorak, tengok baju dia panjang berjela… fuhhhh…. Kalola Safra dapat jadi Puteri Safra..



..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link