ShoutMix chat widget

Wednesday, July 27, 2011

Saya Happy Tengok Statistik Blog Saya.. Heheheh!!


Sekarang sudah jarang-jarang update blog. Dalam otak ni ada markah sains tingkatan 2, tingkatan 4 dan tingkatan 5.. Ada Peka, ada Percubaan SPM lepas raya ni sampaikan idea nak menaip terbang melayang (alasan kan!)

Sakni sempat tengok dashboard. Tengok stats.. Hehehehe!!! Puasnya ati bila tengok angka-angka tu. Xsangka dalam buat xlayan blog sangat, rupanya bleh tahan. ^__________^

Post paling tinggi dapat perhatian adalah pasal pengetahuan. Patutlah hampir tiap ari tengok ada ja orang search keyword tu. Untung gak jadi cikgu sains ni..

Cakap pasal cikgu sains, tadi dah suruh budak-budak bt correction paper 1 dan paper 2 sebanyak 3x. Nak biar diorang ingat sampai nyanyuk sebiji-sebiji jawapan tu sebab soalan sama ja yang masuk.

(Lepas ni kena buat banyak post pasal pengetahuan la kan…..)


..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link