ShoutMix chat widget

Friday, July 29, 2011

20 Biji Buku Baru Untuk Dibaca


Semalam ada sorang jurujual datang ke sekolah. Duduk ja kat ruang rehat guru. Xpa. Buat dek ja sebab dalam kepala duk pk nak tanda kertas exam budak2.



Sedang tanda-tanda, dia datang menghampiri (adeh ayat skemala plak).. Sebelum dia cakap, mulut ni terus cakap 'maaf encik saya sangat sibuk' (xpatut cakap gini sebenarnya.. Kot2 la dia nak bagi emas ke.. Kan dah tolak peluang tu).. Pastu dia jawab, '2 minit ja cikgu'.. Pastu dia terus sebut word 'buku'.. Maka terusla hati ni lemah longlai (cari hot spot orang tu kalau nak close the sale ngan senang)

Dengan itu, saya pasti xsabar nak habiskan baca buku20 semua ni! Yessss!!! Malamku kini terisi! (Alamak.. Tiba-tiba teringat induksi)


..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link