ShoutMix chat widget

Saturday, May 14, 2011

Buang Lemak Tepu Di Perut


Teringat kata-kata sorang cikgu sains di sekolah ni. Pasal bila umur cecah 25 tahun, senang ja nak naik berat badan. Agak menggerunkan tu. Tapi bila dah tiap2 minggu pergi timbang berat di makmal sains, maintain ja.. Cumaaaa…

Minggu lepas masa meeting adalah masa untuk lepaskan bosan dengan berbual. Meeting pasal mcam mana nak tukar hadiah. Kalo sayalah, xkisahla macam mana pun asal dapat hadiah org lain. Cepat dan xbuang masa. Penting tu.

Tukar balik ke tajuk. Masa meeting, ada cikgu sebelah cakap pasal ketembanan mukanya bila kami duk bergambar2.. Hehehhe!!! Terus teringat lemak tepu kat perut ni. Rasanya sebab selalu makan mee goreng pagi2 kat kantin bulan lepas. Jadi, untuk hilangkan lemak yang xberapa membantu ni, maka saya telah pergi ke dapur untuk minum Clensup.

Pertama kali minum Clensup ni, fuhhh.. Puas ati sungguh. Rasa ringan sampai nak bleh terbang melayang ja.

- Sapa2 yang ada masalah sembelit tu bolehla try [Clensup] ni -


..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link