ShoutMix chat widget

Tuesday, February 1, 2011

Cara Mendapatkan Semangat





Macam manusia lain jugak, saya pun ada masa untuk down.

Selagi mood xok, selagi tu duk ulang video trailer bagi satu buku ni. Kalo diikutkan, buku ni memang penting dalam hidup saya dan sebab itula buku ni selalu berada berhampiran katil. Senang nak bangun tido, tgk buku ni, mood pun ok.

Pasal sejarah pencarian buku ni, masa tu g MPH sebab nak cari buku pasal relationship. Nak study macam mana nak handle masalah dalam relationship. Masuk-masuk ja MPH, nampak buku ni n nampak S (simbol The Secret). Terus ambik dan bayar. Buku pasal relationship pulak yang xbaca lagi. Hehehehe!!

Buku ni memang best. Serius best! Rasa nak beli lagi boleh letak dalam kete satu, kat bilik guru satu n dalam beg satu supaya senang g mana2 ada buku ni.

Sekarang duk tgu Kak long balik sebab kirim dia belikan cd audio The Power. Nanti boleh pasang dalam kete.

Hmmm.. Adakah ia bermakna supaya saya membeli set speaker yang menggantikan set speaker yang rosak masa cuti sekolah tahun lepas???

Terima kasih juta666666 kasih kepada supporter semangat saya


♥♫♥♫♥ UNSTOPPABLE ♥♫♥♫♥

..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link