ShoutMix chat widget

Thursday, February 13, 2014

Hari Ni Nak Rehat

Penat semalam x habis lagi. Lepas breakfast tadi terus lena balik sampaila pukul 12. Sedar2 pun sebab dah panas suhu kat bilik. Tengok sebelah budak tu pun join tidur

Dari semalam hati sebu ja. Jadi dari pagi tadi x balas semua inbox semua sms semua whatsapp. Jadi malas nak balas haha. Kak long suggest pergi cari rumah anak yatim dan balik kelantan untuk tukar angin

Memang betul kena ambil angin baru sebab sejak bisnes online julai 2011 sampai sekarang feb 2014 non stop sms, inbox dan whatsapp. Pernah juga nak cuti tapi saya gatal tangan balas pm pm diorang. Kira x cutila kan

Jadi kali ni nak balas sms yg sedang masuk ni bila dah ada mood hehe. Kadang2 orang sama yg tahun2 lepas duk sms lagi. Diorang xdapat nk decide ke samada perlu beli ke x? Haha macam2 manusia ni.

Nasib baik ada rakan2 dan orang yang sentiasa bagi semangat. Xda la jatuh lembik ja nak lalui masa masa macam ni ^_^

Ha satu lagi cara saya recharge energy ialah dengan baca buku motivasi!

..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link