ShoutMix chat widget

Saturday, August 20, 2011

Ika Dari Radiusite Sangat Menerujakan



Dah lama xupdate blog. Bila datangnya angina xda idea, memang kering kontang sampai kaktus dan unta pun bleh nangis.

Malam ni ingat nak date dengan Gero Azrul di Webinarnya tapi kejap ja sebab ada masalah. Pada masa beginilah mata xboleh tidur sebab otak tengah ligat berfikir. Otak yang xberfikir adalah otak yang mati. Hehhehehe!!!

Saya seronok tengok page Radiusite. Sampai 76k lebih peminat. Cuba tengok kalau Ika (pemilik Radiusite) update status, dalam masa 2 minit, dah ada berpuluh like dan komen. Menakjubkan!

Macam mana dia dapat jadi sehebat itu?


..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link