ShoutMix chat widget

Monday, July 18, 2011

Penting Ke Idea Yang Kreatif?


Semalam bercakap mengenai idea yang kreatif iaitu macam mana nak kuarkan idea yang sebelum ni xpernah terfikir. Sebabnya kita xasah apa yang menjadi 'permata' dalam diri setiap manusia..



Hari ni pula mengenai tempat yang kita boleh keluarkan idea tu. Mcm mana keadaan tempat tu? Sebenarnya tempat2 ini terpulang pd individu. Ada yang suka dalam keadaan bising, ada yang dalam keadaan sunyi. Tapi bila exam, semestinya kena dalam keadaan sunyi kan? Macam mana ngn individu yang suka keadaan bising?



Yang penting, dapatkan mood paling max untuk dapatkan idea paling kreatif.. Sebenarnya penting ke idea yang kreatif ni?


..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link