ShoutMix chat widget

Sunday, April 17, 2011

Terus Terang Pun Xbleh Jugak Ya?


Lagu dalam cerita Dil Tol Pagal Hai memang bua ingat zaman2 remaja dulu. Sebab da Madhuri Dixit yang manis leting tu. Teringat sebab ada sorang kawan, suka sangat pada pelakon ni. Bukan setakat lagu, skrip pun dia hafal.

Kisahnya gini... Lama sudah xjumpa dia lepas saya pindah sekolah masa tingkatan 4. Dia masih kt skolah lama. Sebab dia sayang nak tinggalkan skolah tu. Pengetua pun 'xbg' dia pergi sbb dia blehla harumkan nama sekolah. Dia ni pandai orangnya. Cantik lagi. Memang ramai suka dia.

Setelah xjumpa dari tahun 2002, kami terserempak di surau mid valley bulan lepas. Kaku gak sbb xtahu nak cakap apa. Sbb banyak sangat nak cakap ngn dia. Tambah lagi dia dah nak kawin Jun ni. Dengan rakan sekelas kami.

Dengan spontan saya cakap, 'you deserve more than that'.. Tiba2 dia terpana. Adeh!!

Lain kali jangan cakap terus terang sangat ya!

..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link