ShoutMix chat widget

Thursday, April 21, 2011

Daripada Xlena Tido 3 Minggu Sebab Nak Dapatkan RM900 .....


Happy sungguh mengajar hari ni. Pasal reactivity logam dengan air. Kena mitak tolong pembantu makmal sebab takut kalium jumpa air. Bleh jadi mercun kot.. hehehehhe!!!!! Berasap lama jugak dalam makmal sampai kena bukak pintu luas2. Yang penting, budak faham bahawa akan terbentuk alkali dan gas hydrogen bila logam jumpa air. Sonok tengok diorang blaja ari ni.

Ari ni jugak macam2 fail kena kumpul dalam bilik mesyuarat. Dengar khabar ada 51 fail. Hoho.. Sebab sok PPD nak datang sebelum jemaah nazir datang minggu depan. Kalola untuk dapat RM900 kena siapkan fail-fail ni, baikla buat bisnes copy n paste. Senang. Hehhehehe!!!

Masa dalam meeting td, tengok kebanyakan cikgu dah terkulai layu. Da jugak cikgu yang tanda buku dalam bilik mesyuarat. Heheehe!!!

Tiba-tiba idea datang pasal income ni. Memang active incomela sebab kalo xbt keje, xdapat duit. Walaupun keje makan gaji, xkeje pun dapat duit bulan-bulan, tapi xberkatla pulak. Cuma pk, sampai bila nak ada 1 jenis income ni? Masuk dengan satu paip tapi keluar berpaip-paip. Macam mana nak bayar makan, kereta, petrol, diesel, utility, loan lagi. Bleh botak x kepala?



Macam mana bila kita lemah, sakit dan xberupaya utk keje, xusaha untuk income masa depan? Usaha utk Passive Income!


..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link