ShoutMix chat widget

Monday, August 1, 2011

Download Lagu Raya Percuma | Mp3



Ramadan pertama dah nak abis. Lembik jugak ari ini. Yang paling pelik, sunyi ja sekolah hari ini. Satu sebab ialah hanya separuh sahaja jumlah pelajar yang hadir dan satu lagi sebab budak-budak xlarat nak buat bising. Lega cikgunya..

Selalunya ari pertama puasa dah dengar ringtones lagu raya. Barula feeling lebih untuk puasa. Dengar lagu raya ni buat teringat zaman-zaman budak. Fuhh.. Masa tu memang meriah ja. Malam-malam lepas buka puasa mesti g solat trawikh dan masa balik tu makan rojak buah sambil tengok The Cave Of Golden Rose. Best best!!!

Ari ni sudah mula mencari lagu-lagu raya. Setiap tahun kena download lagu raya. Ish…

Nak download lagu raya, boleh ke : http://www.mediafire.com/?sharekey=c99f4caaae45ff5eab1eab3e9fa335ca874941c310534e24


..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link