ShoutMix chat widget

Friday, March 4, 2011

Setiap Manusia Ada 24 Jam, Orang Sibuk Semestinya Rajin


Tahun lepas adala sorang kawan ni duk ajak2 masuk bisnes dia.. banyak kali datang dari jauh sebab nk pujuk.. Ohhhoo.. Aku dah jumpa bisnes dan team yang bagus, xperlu cari lagi.. Suka sikap kanta tumpu yang tumpu pada satu..


Kalo ada yang ajak2 ni, memang surela xnak. Macam orang yang jual buku masa tengah nk makan ke, agen insurans datang masa tengah busy xcukup tangan (masa tu memang cakap macam xda taman dalam hatila.. sory ya).. Psikologi kot.


Sama gak kalo ada budak xsiapkan homework, malas nak marah sebab kalo marah, abis tenaga. Bleh tertido dari kul 9 mlm sampai 6 pagi tanpa sedar sebab xda energy.. Cuma cakap kt students, ‘Orang pandai memang xsiapkan homework. Saya target A la kt korang’.. Peliknya serta merta diorang buat keje.. Reverse kot??


Prinsip senang.. Tak nak main ajak2 dan memang xpernah buat.. Tak mau pujuk2.. Tapi kalo nak join, boleh.. Apa? Jual mahal? Memang, sebab menda yg BUSUK & TIRUAN je org jual MURAH.. Gagagaga!!


..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link