ShoutMix chat widget

Tuesday, February 15, 2011

Winning The Money Game



Sailor Safra team.. hahahhaha!!!


Memang banyak orang yang nak buat bisnes ni tapi… Saya memang pilih yang tough ja. Tough dari segi semangat sebab apa-apa kejayaan masa depan bermula dengan perkara kecik. Apa yang kecik tu?

Bila dah join dan ikut flow, baru dapat tahan lama. Macam tanam pokok, ari ni tanam benih, sok lusa semestinya xkuar bunga dan buah lagi.. Tapi… Kenala siram dan letak baja. Kalo nak cantik, letak baja mahal. Bila dah cukup masa, barula dapat hasilnya.. kan..

Jadi:

Benih = modal

Bunga = income kecik

Buah = income besar

Siram = usaha biasa-biasa

Baja = usaha bukan biasa

Yang penting.. PERSEVERE.. dan UNSTOPPABLE!


♥♫♥♫♥ UNSTOPPABLE ♥♫♥♫♥

..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link