ShoutMix chat widget

Monday, May 24, 2010

Positifkah Minda Kita?


Semua orang boleh berjaya, minda yang memainkan peranan paling penting, kalau minda miskin, miskinlah jadinya. Semua benda takut. Nak berjaya minda kena kaya... Positifkan minda...

Unstoppable team ni dah lebih 5 tahun. Sekarang ini dah lebih 43 ribu ahli Unstoppable seluruh dunia. Buat online saja dengan menggunakan platform2 yg dah ada di Malaysia ni.

Contoh kalau buka kedai dobi, 1 kedai dengan 10 kedai mana lagi elok? Sudah tentu 10 kedai kan sebab lagi untung. Kalau 1 kedai kita boleh dapat 10k sebulan, 10 kedai dapat 100k lah. Tapi tu bisnes modal besar dan risiko tinggi juga memerlukan banyak masa.


Tapi hari ni anda buka kedai dengan saya, 10 kedai dgn potential income 200k sebulan. Berapa anda sanggup keluarkan modalnya?
Nak buat duit kenalah ada duit kan. Betul tak?

♥♫♥♫♥ UNSTOPPABLE ♥♫♥♫♥

..

.

Blogged.my calendario-biblico Free Automatic Link